Vision X extraljus är i världsklass

Hos svenska ÅF butiken LG kan du hitta världsledande led extraljus med många års garanti. Butiken är leverantör för amerikanska Vision X vars lampor klarar extrema vibrationer och högtryckstvätt utan några större bekymmer. Vision X led extraljus erbjuder normalt sätt en 5,5 års lång garantitid vilket gör dig tryggt för dig som är i behov av riktig kvalitetsbelysning. Vision X har flera kända modeller som lämpar sig bäst som extraljus för både bil och lastbil och har vuxit starkt som varumärke de senaste åren runt om i norden. Inom Rally-världen så har Vision X etablerat sig som marknadsledande före IPF och Rigid. Det finns få led extraljus modeller som håller en lika hög kvalitet som Vision X vilket inte är så konstigt när man innehar över 55 olika patent som maximerar lampans livslängd över 50 000 drifttimmar.

Satsa hellre på en led ramp som är dyrare

Om du hellre vill köpa en billig led ramp så finns det flera bra modeller som LG säljer i sin webbutik. Dock är det viktigt att påpeka att en led ramp är en produkt som man inte köper så ofta och då är det bättre att satsa på en lite dyrare ramp som man vet håller i flera år framöver. En led ramp med många lumen är självklart att föredra men här är det viktigt att förstå skillnaderna mellan en Vision X ramp och en budget led ramp. Budget modellen använder teoretiska lumen som sällan stämmer överens med den verkliga prestandan medan Vision X är väldigt noggranna men att överdriva sina siffror. Anledningen till att man bör satsa på en led ramp med en något dyrare prislapp är följande:

  • Bättre garantier
  • Högre ljusstyrka
  • Bättre byggkvalitet

Undvik utländska webbsidor

Det spelar ingen roll vad man beslutar sig för så länge man undviker utländska webbsidor som pesten. Det finns inga garantier när man köper en ramp via Ebay och därför det otroligt viktigt att man väljer att köpa sin produkt från en svensk leverantör med svensk garanti.

20 Oct 2016