Hitta bästa kaffebryggaren

För att kunna starta dagen på bästa sätt, så är det viktigt att få i sig kaffe. Det i alla fall enligt min åsikt. Själv har jag satsat på en kaffebryggare, där jag kan ställa in tiden då den ska börja brygga. Perfekt att ladda den på kvällen, ställa in den och vakna till doften av nybryggt kaffe! Du som vill hitta bryggare som är för kaffeälskare, du bör se till att jämföra olika modeller. Grejen med kaffebryggare är ju att idag finns det ju rätt många olika sorter, modeller och märken!

Hitta rätt sorts kaffemaskin

Det är ju så att det finns inte bara kaffebryggare, utan även så kallade kaffemaskiner. De senare är ofta lite mer avancerade och kan göra olika sorters kaffe. Så gillar du att dricka espresso, caffe latte, capuccino med mera, så kanske du ska satsa på en sådan istället.

Om du har bråttom med ditt kaffe, samt bara dricker ibland, så kan en kapselmaskin kanske vara det du behöver. 

Är det bara vanligt kaffe du vill ha, så satsa på en bra bryggare, eller kanske även en perkulator. Den senare är bra om du dricker mycket kaffe och ofta!

Tänk på detta

Oavsett om du ska ha en kaffebryggare eller en kaffemaskin, så fundera på om den ska ha olika funktioner, hur snabb den måste vara samt om den ska se ut på ett visst sätt. Bra att fundera över är även vad du vill lägga i pengar på den! På CDON kan du köpa din kaffebryggare om du vill. 

19 Jan 2022