Kan man beställa begravning på nätet?

Att behöva begrava en person man hållit kär, det är ofta en jobbig process. Eller i alla fall allt som ska göras och bestämmas före. I dessa tider då det även är en pandemi i världen så vill man ju även begränsa sin kontakt med andra. Det man då kan göra det är att boka begravning online Stockholm. Fördelen är att du då kan sitta hemma vid datorn och beställa hur du vill att det ska vara. Om det skka vara en begravning med eller utan ceremoni, med kista eller urna och så vidare. Det gör att du i lugn och ro kan bestämma vad som passar bäst samt även se vad det kostar. 

Själva begravningen

Själva begravningen kan du så klart vara med på, men om det är så att du vill att det ska vara begränsat med folk i kyrkan så finns det de som erbjuder så att det hela live sänds så att andra kan vara med fast då från sina hem. De kan då koppla upp sig och se hela ceremonin via en videolänk. Det kan vara bra att ha i åtanke.

Hur ska begravningen vara?

Ofta är det många som redan innan de dör kommer med önskemål eller att de skriver ner hur de vill ha det. Det är rätt bra att följa deras önskemål så långt det går. Om de inte har gjort det så kan du själv bestämma hur du tycker att det ska vara.

10 May 2021