Rätt musik gör det lättare att städa

Ett liv utan musik, det vore rätt tråkigt. Det som är så bra med musik är att det går att ha till så mycket om man säger så. Alltså man kan lyssna på musik för att bli på bättre humör, lyssna på musik när man känner att man vill bara vara sig själv en stund, eller som jag gör, har på musik när jag städar! Musik går att ha oavsett om man städar kontor eller städar där hemma. Jag har märkt att har man musik med lite fart i eller musik som får en att komma igång, så går städningen rätt fort!

Olika sorters musik beroende på humör

Jag lyssnar på en massa olika typer av musik, inte bara en enda genre. Det beror helt enkelt på vad jag är för humör vad det blir för musik. Jag tror det är bra att ha en bred musiksmak och inte bara vara fokuserad på en stil om man säger. Då får man ut så mycket mer av musiken. Sen visst det finns vissa typer av musik jag helst inte lyssnar på och vissa typer jag kanske föredrar framför andra. Men att sätta på radion ibland med och höra blandad musik det är trevligt det med.

Musik får mig på bättre humör

Jag har på musik i stort sett hela dagarna, oavsett om jag jobbar, städar eller tar det lugnt. Det gör mig på bättre humör helt enkelt!

19 Jul 2018