Köp nya sommardäck

Hos Nordendäck kan du hitta nya sommardäck om du inser att du behöver byta ut dem du har. Se till att du enligt sommardäck regler, byter dina däck senast 16 april om det inte råder vinterväglag ute. Om dina däck är slitna och inte har korrekt mönsterdjup så ska du satsa på att köpa prisvärda sommardäck hos Nordendäck. De kan även erbjuda dig ett sortiment av vinterdäck, dubbdäck, fälgar och hjul.

Beställ dina däck på nätet

Om du vill göra det så enkelt för dig som möjligt så besöker du nordendack.se och beställer dina däck online. Du kan enkelt få fram vilken typ däck du ska ha med deras sökmotor. Välj mellan erkända däcktillverkares märken som Michelin, Continental, Goodyear och Nokian eller satsa på ännu billigare märken som du även de hittar hos Nordendäck. När du handlar hos dem på nätet får du:

  • Fri frakt från 2 däck
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Möjlighet till monteringsservice hos någon av deras partners

Allt du behöver veta om däck

Expressen.se så kan du läsa allt om däck! Du hittar en komplett guide över vinterdäck, om du ska ha dubbat eller odubbat på vintern och du hittar en guide över sommardäck. Just när det gäller sommardäck så är det ett par saker som är viktigt att ha koll på. Dels när det är dags att sätta på dem, men även saker som vilka däckdjup man ska ha och ta reda på vilka däck som är bäst i test. Även om sommaren inte innehåller faror som snö och is, så är det extremt viktigt att ha rätt sorts däck på bilen för din och andras säkerhets skull. Saker som vattenplaning och andra obehagliga saker kan ske under sommartiden och då är det bra om du innan du byter, verkligen kollat över vad för däck som lämpar sig för just din bil.

31 Mar 2015